Uw verzekeringsmakelaar in Antwerpen

Alle verzekeringen

Alle verzekeringen aan de beste prijs

AssurMifid-gedragsregels & Belangenconflicten

 AssurMiFID

AssurMifid-gedragsregels & Belangenconflicten

 AssurMiFID

Een ruime keuze om u te verzekeren van een zorgeloos leven

Bij Zakenkantoor WEBO (Antwerpen) hebt u als particulier de keuze uit allerlei verzekeringen van verschillende maatschappijen om u en uw gezin optimaal tegen schade en ongemakken in te dekken. Een greep uit ons aanbod:

Brandverzekering
Of u nu in een huis of appartement woont, de plaats waar u en uw gezin thuis zijn wilt u ook optimaal verzekeren. Kies een brandverzekering die bij uw woon- en levensstijl past.

Autoverzekering
Of u nu veel of weinig rijdt, een ervaren of jonge chauffeur bent, Zakenkantoor WEBO heeft een autoverzekering op maat. Een basisverzekering of een uitgebreide dekking, of zelfs een verzekering die voorzichtig rijgedrag beloont. Vraag meer informatie!

Familiale verzekering
Onze familiale of BA verzekeringen bieden u snelle, professionele bijstand en correcte schaderegeling wanneer het eens mis gaat.

Levensverzekering
Zorg dat u ook na uw actieve loopbaan gewoon van het leven kunt genieten. Onze levensverzekeringen bieden een oplossing op maat.

Rechtsbijstand
Zakenkantoor WEBO biedt onafhankelijke rechtsbijstandverzekeringen om uw belangen professioneel te verdedigen en u te begeleiden bij de vergoeding van eventuele kosten.

Hospitalisatieverzekering
Zorg dat u bij ziekenhuisopname niet verrast wordt door allerlei kosten, bv. als u een eenpersoonskamer had. Met een hospitalisatieverzekering kunt u zich beter tegen zulke gevallen indekken.

Schuldsaldoverzekering
U gaat een huis of appartement kopen? Met een schuldsaldoverzekering kunt u tot 100% van uw woonkrediet verzekeren voor het geval u voor de terugbetaling van de volledige som zou overlijden.

Reisverzekering
Alle hulpverlening voor u en uw gezin inclusief huisdieren in het buitenland, maar ook in België. Dus ga gerust op reis!

Zakenkantoor WEBO is de verzekeringsspecialist voor u en uw gezin. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Vrijblijvend advies

Zakenkantoor Webo

Zoekt u een Axa verzekeringskantoor in Antwerpen? Contacteer ons!